GİRESUN TİCARET BORSASI - Haberler


HABERLER

Giresun Ticaret Borsası Yeni Meclisinden TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na ziyaret

Borsamızın organ seçimleri neticesinde oluşan Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Meclis Başkanımız Ertaç Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanımız Hamza Bölük, Meclis Başkan Yardımcımız Şükrü Semih Bakkal, Meclis Katip Üyemiz Sezgin Kumaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Takır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ünal Şensoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Kemal Kümbetli, Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Kaya, Meclis Üyelerimiz; Selahattin Hurüz, Erol Karadere, Zeki Cebeci, Mustafa Kankaya ve Levent Ağca ile Genel Sekreter Eren Nizam'ın olduğu heyetle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettik.Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Yönetim Kurulu Başkanımız Hamza Bölük, yeni dönemde meclis üyesi arkadaşlarımızla üyelerimizden aldığımız dört yıllık yetkiyle Giresun Ticaret Borsası'na yapacağımız ve kazandıracağımız hizmetler konusunda vizyoner bir yapı ile görev süremizi tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca Türk Fındığı'nda, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken hususları dile getirdik ve bu konuda kendilerinden gereken desteği alacağımızı da Sn. Başkanımızın ifadesiyle ziyaretimizi sonlandırdık. Sn. TOBB Başkanımıza ve bizlere ilgi ve alakasını hiç bir zaman esirgemeyen TOBB Personeline ve çok kıymetli Başkanımızın yol arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.


20/10/2022

HABER ARŞİVİ

  

20/10/2022
Giresun Ticaret Borsası Yeni Meclisinden TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na ziyaret

  

03.01.2022
GİRESUN TİCARET BORSASINDA 2021 YILINDA İŞLEM HACMİ

  

01.11.2021
Fındık’ta Lisanslı Depoculuk Çalıştayı

  

20.10.2021
Karadeniz Ekonomi | Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Hamza Bölük

  

13/07/2020
Yavuz Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ilk 500 de yerini aldı.

  


Nefes Kredisi Projesi tekrar başlamıştır.

  

13/03/2020
Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza BÖLÜK, Ülkemizdeki fahiş fiyat uygulayanlar ve stokçularla ilgili mücadele açıklaması yaptı.

  


Giresun Ticaret Borsası Üyelerine Dış Ticaret ve Pazarlama Eğitimi verdi.

  

09/01/2020
2019 yılında en fazla fındık ihracatı yapan ilk 20 Firma belli oldu.

  


İl Ekonomi Toplantısı Vali Sarıfakıoğulları Başkanlığında Yapıldı

  


İtalya'nın Torino kentine AB Projesi destekli teknik ziyaret gerçekleştirildi.

  

20/11/2019
TANAP tarafından desteklenen "Lisanslı Depolama Tesisinde Güneş Enerjisinden Elektrik Enerjisi Üretimi" projemizin açılışı yapıldı.

  

30/10/2019
Murat Gürsoy ile Karadeniz Ekonomi Programının Konuğu olduk.

  

23/10/2019
Torino Ticaret Odası ve Borsamız arasında Fındıkta Katma Değerli Üretimin artırılmasına yönelik AB Projesi çerçevesinde protokol imzaladık.

  

23/10/2019
Giresun Tombul Fındığı, Giresun Sivri Fındığı ve Giresun Kalın Kara Fındığı Coğrafi İşaret Denetim Kurulu Başkanı ve Fiskobirlik Genel Müdür Yardımcısı ve kurul üyeleri borsamızı ziyaret etti

  

22/08/2019
TMO'nun, Lisanslı Depo Tesislerimizdeki ilk fındık alımı törenini gerçekleştirdik.

  

20/08/2019
A Para Tv kanalı, Paranın Yönü Programında, Özlem DOĞANER'in sunuculuğundaki CANLI yayına telefonla katılarak fındık sezonu ile ilgili görüşlerini sundu.

  

09/07/2019
TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımı ile gerçekleştirilen Fındıkta Kalite ve Verimin Artırılması Projesi çerçevesinde, Trabzon Ticaret Borsası tarafından düzenlenen bahçe etkinliğine ve akabinde düzenlenen Trabzon Eko

  

06/08/2019
TANAP hibe kapsamında yapılacak Lisanslı Depolama Tesisinde Güneş Enerjisinden elektrik üretme projemizin yüklenicisi Orbit Enerji ile iş yapım sözleşmesini imzaladık.

  

24/07/2019
Gaziantep Ticaret Borsası ile kıyaslama çalıştayı yaptık.